Welkom Gîte Malbec Gîte Sauvignon Tourisme in de Lot Tarieven en extra informatie  
 
     

 

 

Welkom

 

Vakantie op een wijngaard!  Meer nog vakantie in een oude wijnschuur!
Wie droomt daar soms niet van?

 

De Lot is de dunst bevolkte streek van Frankrijk.  Hier vindt U oude middeleeuwse dorpjes en een prachtige rustige natuur!

 

Midden tussen de wijngaarden van Cahors heerst er een oase van rust gecombineerd aan een gereputeerde gastronomie en vele leuke bezienswaardigheden.
Samen met mijn vrouw Chrystelle en de nodige hulp van onze kinderen hebben we een oude wijnschuur die op ons domein ligt omgetoverd tot 2 charmante « gîtes ». Deze kunnen eveneens als Chambre d' Hôtes ( B & B) verhuurd worden.

 

Elke gîte heeft zijn eigen terras met de nodige privacy om te kunnen genieten van die lange warme zomeravonden rond een barbecue met een heerlijk glas wijn.
Want overdag heeft U genoten van een bezoekje aan Rocamadour, Puy-l'Eveque, Cahors, een authentiek Franse marktje of een kanotocht op de Lot. Of gewoon in het zwembad met dat prachtig uitzicht over de Lot-vallei! Meer info op de Lot pagina!

 

Voorts vindt U op het domein een groot petanqueterrein, een graspleintje om wat te sporten of gewoon te genieten van een boek....
Het zwembad, petanque-terrein en graspleintje zijn te delen met de andere gîte!

 

En natuurlijk krijgt u een rondleiding op het wijndomein van Château Famaey met uitgebreide degustatie...    www.chateaufamaey.com

 

 
© 2011 Badozo - Design : Ablaze Digital - Tous droits réservés - Mentions légales